برگزاری کلاس آموزشی ارتقاء سطح بهداشت فردی پرسنل و رعایت موازین بهداشتی و ایمنی کار
کلاس آموزشی ارتقاء سطح بهداشت فردی پرسنل و رعایت موازین بهداشتی و ایمنی کار در کشتارگاه طیور بالکو شهرستان بجنورد برگزار گردید.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: با همکاری وتلاش مدیریت کشتارگاه صنعتی طیور بالکو (مجاهد) کلاس آموزشی جهت کلیه پرسنل شاغل در کشتارگاه طیور بالکو در محل سالن آموزش کشتارگاه در خصوص ارتقاء سطح بهداشت فردی پرسنل و رعایت موازین بهداشتی و ایمنی کار برگزار شد.
دکتر دلیر صحرایی افزود: در کلاس مذکور زمینه بهداشت فردی برای حاضرین مباحثی را ارائه داد شد.
وی خاطر نشان کرد که کشتارگاه ها بعنوان پالایشگاه بیماریهای عفونی مشترک بین انسان ودام محسوب می شود و کارگران کشتارگاه با رعایت اصول و قواعد بهداشتی نقش بسزایی را در تولید گوشت مرغ سالم و بهداشتی در سبد کالای شهروندان عهده دار هستند.
در پایان آموزش های لازم جهت بهداشت فردی در بخشهای مختلف کشتارگاه شامل خط کشتار ،استحصال وبسته بندی گوشت مرغ، به شرکت کنندگان ارائه گردید.
نظر دهید